Na YouTube konS kanalu shranjujemo vse spletne dogodke, ki so bili predvajani v živo.

Pripenjamo posnetek okrogle mize Vlaganje v prihodnost: vseživljenjsko dvigovanje kompetenc na področju STEAM v praksi, ki se je zgodila v petek, 30. oktobra. Na njej so sodelovali gostje Gorazd Jenko (Služba vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko), Darinka Vrečko (Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport), Kristijan Tkalec (konS) in Rok Capuder (Zavod 404). Moderator okrogle mize je bil Uroš Veber (konS / Projekt Atol).

6. novembra se je zgodil pogovor z Boštjanom Perovškom in predstavitev njegovega projekta Zvočna prepletanja; kaj je Boštjan Perovšek povedal v pogovoru s Petro Kapš, je dostopno na tej povezavi.

BridA se je popolnoma razgovorila v našem drugem spletnem pogovoru in predstavitvi umetniškega projekta – vse, kar so na temi kvantne fizike in teleportacije povedali Tom Kerševan, Jurij Pavlica in Sendi Mango v pogovoru z Adrijanom Praznikom, je na ogled na tej povezavi.

Pogovor z Mirando Moss in Danielom Brownellom je potekal v angleščini – in moderator Miha Horvat je povabil tudi dva nepričakovana sogovornika. Sproščen pogovor je na ogled tukaj.

17. novembra se je zgodila druga spletna okrogla miza – O vključevanju umetnosti v procese inovacij. Jurij Krpan, Miha Horvat, Marko Peljhan in Miha Turšič so spregovorili o širokem polju, kjer se znajdejo umetniki/inovatorji na poti do realizacije projekta – za ogled sledite povezavi.