Skoči na vsebino
Park Delavnice

AuDIY

16. junija 2021 ob 17:00


Delavnica za mlade in odrasle v Kulturnem inkubatorju, Maribor

Delay echo efekt z zakasnjenim in ponavljajočim predvajanjem zvočnega posnetka ustvarja podoben učinek odmevu zvoka v veliki dvorani. Udeleženci bodo na 3-urni delavnici izdelali vsak svoj efekt, ki se v popularni in elektronski glasbi uporablja npr. za ustvarjanje gosto prekrivanih tekstur not z ritmi, ki dopolnjujejo glasbo in spoznali še številne druge možnosti uporabe. Efekt bodo poleg jack vhoda/izhoda in kontrolnih gumbov opremili še s posebnimi vmesniki za nadzor delovanja.

Gregor Krpič

Študiral elektroniko na Fakulteti za elektrotehniko. Deluje po DIY, DIWO in DITO maniri. Od leta 2015 aktivno sodeluje pri različnih projektih sodobne umetnosti. Na zavodu Kersnikova se je leta 2018 vključil projektu Rampa, kjer sodeluje pri razvoju in mentoriranju delavnic za otroke. Od leta 2020 sodeluje tudi z društvom Ljudmila kot koordinator Sintetističnih srečanj – srečanj za navdušence nad sintesizerji.

Prijave

Število udeležencev je omejeno, zato je potrebna predhodna prijava na: https://www.1ka.si/a/343447.  Delavnica je primerna za vse starostne skupine nad 14 let in bo izvedena v skladu z ukrepi NIJZ.