Skoči na vsebino
Park Delavnice

konS ≡ Ustvarjam z generativno AI

27. julija 2023 ob 10:00


delavnica v Tehnoparku Celje (Gubčeva ulica 1, Celje)

Te veseli risanje? Znaš svoje risbe s papirja prenesti v digitalni svet? Želiš razširiti meje svoje ustvarjalnosti?

Na delavnici Ustvarjam z generativno AI se boš znašel_la na presečišču tradicionalnega risanja in najnovejše tehnologije. Delavnica je zasnovana za vse mlade umetnike_ce po duši, ki radi rišete in želite odkriti nove, inovativne načine ustvarjanja. Svoje risbe boste namreč prenesli v digitalni svet in jim vdihnili novo življenje z uporabo generativne umetne inteligence. Spoznali se bomo z računalniškim orodjem PlaygroundAI, s katerim bomo obogatili svoje risbe, ustvarjali čarobne podobe in spoznavali, kako lahko umetna inteligenca širi meje naše ustvarjalnosti.

Delavnica je brezplačna. Namenjena je otrokom in mladim, ki so stari med 9 in 15 let, še posebej veseli pa bomo deklet, ki jih zanima raziskovanje na področju znanosti, umetnosti in tehnologij.

PRIJAVE zbiramo na povezavi https://tehnopark.si/Aktualne-delavnice/delavnice-kons/

Delavnica bo potekala v dveh terminih:

✅ v četrtek, 27. 7. 2023, 10.00–13.00
✅ v soboto, 2. 9. 2023, 10.00–13.00
___
Projekt konS ≡ Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij “Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture”. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.