Skoči na vsebino
Park Delavnice

PiksLBroška

26. maja 2021 ob 17:00


Delavnica za študente v Kulturnem inkubatorju, Maribor

Naša oblačila povedo dosti o nas, a nobeno ne pove toliko kot PiksLBroška. Z njo lahko namreč določiš točno kaj bo povedala in ni nujno, da pove kaj o tebi, lahko izpiše katero koli besedilo, ki ga boš sprogramiral v njen čip! Na delavnici boš izdelal/a broško, na katero boš preko mikrokrmilnika sprogramiral/a besedilo ali celo piksel sliko, ki se bo nato prikazovala kot kratka animacija.

PiksLBroška ni samo prva delavnica, s katero pletemo sodelovanje s KMŠ, je tudi prva delavnica, ki je bila v okviru projekta konS razvita v Mariboru!

Prijave

https://www.1ka.si/a/338773

 

konS MB x KMŠ

Klub mariborskih študentov in konS – Platforma za sodobno raziskovalno umetnost sta združila moči in v naslednjih mesecih pripravljata za študente zanimive intermedijske pustolovščine v polju presečišča znanosti, umetnosti in tehnologije. Ker intermedijska umetnost vključuje vse možne oblike udejstvovanja, od čisto tehnoloških aktivnosti do pogovorov, so k projektu vabljeni vsi, ki vas zanimajo nova odkritja! Imate več možnosti sodelovanja. Lahko se nam pridružite na mesečnih delavnicah, kjer bomo spajkali, sestavljali, raziskovali,… lahko se pridružite ekipi razvijalcev delavnic, lahko pa se izobrazite za mentorja delavnic!