Skoči na vsebino

Teden glasbene produkcije 2023

Nepredvidljivi collab? Samostojno ustvarjanje s kreativnimi omejitvami? Feedback session? Predavanja uspešnih glasbenikov? Jam sessioni? Vse to in še več nudi Teden glasbene produkcije 2023, ki bo od 3. do 7. julija potekal v mariborskem konS vozlišču Kulturni inkubator.

Raznolikemu dogajanju lahko slediš v celoti ali po delih. V grobem so dnevi razdeljeni na sklope, ki jih je dobro upoštevati: dopoldansko ustvarjanje (od 10.00 do 14.00), popoldansko ustvarjanje (od 16.00 do 18.00 ali 20.00), večerni workshopi (od 18.00 do 20.00), glasbeni nastopi (od 20.00 do 21.00), jam sessioni (od 21.00 do 23.00), tako da se lahko pridružiš kadarkoli v teh časovnih okvirih.

Če želiš ustvarjati glasbo, potrebuješ laptop in slušalke, mi bomo posrkbeli za nekaj mikrofonov in prostor(e) za ustvarjanje. Kaj potrebuješ na posamezni delavnici, pa je zapisano v dogodkih za posamezne delavnice. Na sredini delavnici What’s next? ne potrebuješ ničesar, na četrtkovi Vinyl fabriki bomo na vinilke snemali vaše komade, tako da jih pošljite na marko.luk@kons-platforma.org, na petkovi delavnici pa je priporočljivo, da imate s seboj računalnik in slušalke.

Celoten program je brezplačen, so pa zaradi lažje izvedbe zaželjene prijave na marko.luk@kons-platforma.org.

Produkcija: Platforma konS / MKC Maribor in LokalPatriot
___

Projekt konS ≡ Platforma za sodobno raziskovalno umetnosti je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij “Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture”.Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.