Skoči na vsebino

Usposabljanja za bodoče mentorje

Rad eksperimentiraš, mešaš nove in stare tehnologije in si na vsak način DIY-jer? Rad predajaš in izmenjuješ svoje znanje za druge čisto radikalne novosti? Te zanimajo biotehnologija in senzorika ali robotika in noslijive tehnologije? Si bolj ekološko osveščen in razmišljaš o obnovljivih tehnologijah ali preciznem kemtijstvu? Ti tiskana vezja in mikrokontrolerji, kot je Arduino ne dajo miru? To je le peščica segmentov znotraj širokega polja interaktivnega ustvarjanja, ki ga vzpostavljamo znotraj platforme konS. Če te katera od naštetih praks zanima ali bi rad morda raziskoval kaj od naštetega, te vabimo k usposabljanju za bodoče mentorice_je. Pričakuješ lahko sodelovanje s strokovnjaki, možnost razvoja lastnih idej, timsko delo ter ustvarjanje na presečišču znanosti in umetnosti. Ponujamo ti priložnost vključitve v našo mrežo, kjer hekaamo napredne tehnologije.

Kdo?

Vsi, ki bi svojo energijo radi posredovali mladim in znanja željnim: matematičarke_ji, mehatroničarke_ji, elektrotehničarke_ji, programerke_ji, biotehnologinje_i, umetnice_ki, fotografinje_i, pedagoginje_i, znanstvenice_ki, študentke_i, dijakinje_i …

Kako?

Prijaviš se lahko na spodnjih povezavah. Usposabljanje bo izvedla ekipa Zavoda Kersnikova. Usposabljanje poteka v okviru projekta #konS – Platforma za sodobno raziskovalno umetnost in poteka v petih slovenskih mestih: v Ljubljani, Velenju, Novem mestu, Mariboru in Novi Gorici.

Kdaj? in Kje?

Prvič se lahko srečamo na intro delavnicah med 14. in 18. februarjem.

Delavnice
Termini usposabljanj in prijave
Se vidimo!