Skoči na vsebino

Gradiva

Bakteriologija

Priročnik s pomočjo katerega se boste podali v svet bakterij vam predstavlja njihovo delovanje in življenje. Preko različnih aktivnosti se boste naučili kako gojiti bakterije, jih opazovati in preprečiti njihovo širjenje.

Prenesi pdf (3 MB)

TEENSYnth

Priročnik vas vodi skozi postopek izdelave TEENSYnth-a.

Prenesi pdf (11 MB)

Žičke + gumbi = klaviatura

Priročnik zajema vaje iz osnov elektrotehnike in povezovanja različnih elementov z mikrokrmilniki. Vodi skozi ustvarjanje klaviature s spremenljivo frekvenco zvoka.

Prenesi pdf (6 MB)

Mini zoetrop

Priročnik vam bo pomagal sestaviti elektronsko različico zoetropa, s katero lahko predvajate lastne gibljive slike in se igrate z njimi.

Prenesi pdf (5 MB)

Baterija iz blata

Ta priročnik je skupek navodil, kako si lahko zgradiš svojo gorivno celico iz blata in z njo napajaš preproste elektronske naprave.

Prenesi pdf (10 MB)

Bralnik svetlobe

Labbook pomaga sestaviti Bralnik svetlobe, s katerim se lahko na različne načine igramo s svetlobo.

Prenesi pdf (6 MB)

MP3ggers

Naprava MP3ggers je preprost zvočni predvajalnik, ki v razširjeni obliki postane orodje za eksperimentiranje in ustvarjanje.

Prenesi pdf (3 MB)

parkŽur

Še eno našo delavnico spremlja labbook. ParkŽur je delavnica ali voden zvočni sprehod, ki poteka z uporabo sistema silent disco.

Prenesi pdf (10 MB)

Po poteh medvrstne komunikacije

Labbook je skupek navodil in priporočil, ki vas vodijo skozi izkustveno delavnico Po poteh medvrstne komunikacije, ki so jo razvili pri zavodu Cona.

Prenesi pdf (2 MB)